Over Apotheek Tanghe

Samen staan we elke dag ter beschikking om te antwoorden op al uw vragen over uw gezondheid en welzijn.  Bij Apotheek Tanghe krijgt U daarom het beste advies van 3 continue bijgeschoolde personen.  Het team van Apotheek Tanghe bestaat uit

 

Stefanie Tanghe

Apotheker Titularis

Stefanie is afkomstig uit een apothekersfamilie uit Halle (Vlaams-Brabant), afgestudeerd aan de K.U. Leuven (1997) als apotheker, getrouwd met Pieter Pierlé (Tienenaar) en moeder van drie kinderen Siemon, Louise en Olivia.

Els D’Hondt

Apotheek assistente

Els is afkomstig uit Diepenbeek en afgestudeerd als apotheek assistente in 2003. Ze is gelukkige moeder van 3 zonen Pieter, Thieu en Lukas.

 
Caroline Stroobants 

Caroline Stroobants

Apotheker

Caroline staat elke maandag en woensdag voor jullie klaar. Caroline komt uit Zichem, is afgestudeerd als apotheker aan de KULeuven en woont in Vissenaken.  

Pieter Pierlé

Enige man achter de schermen

Pieter is de echtgenoot van Stefanie en is de enige man achter de (digitale) schermen van onze apotheek.  Je kan hem ook tegenkomen als occasionele thuisbezorger van medicatie.

Olivia Pierlé

Onze toekomst

Olivia is de jongste dochter van Stefanie, droomt luidop om in de apotheek van haar mama te mogen werken en oefent reeds elke week als toekomstig apothekeresje.

 

 

 

Onze kennis in dienst van úw gezondheid

Elke dag worden we overspoeld met allerhande informatie, ook over medicatie. Niet al die info is wetenschappelijk correct. Bij Apotheek Tanghe volgen wij de meest recente ontwikkelingen op de voet en die kennis delen wij graag met onze patiënten. Vraag ons dus zeker om persoonlijk advies in de apotheek, maar je kan ons ook volgen op Facebook. Zo zetten we jouw op weg naar een goede en evenwichtige gezondheid.

Wij willen jou op die manier persoonlijk advies geven omtrent medicatie, eventuele interacties en de beste oplossing voor jouw gezondheid. 

 

Vind je weg naar Apotheek Tanghe met Google Maps vanuit Oplinter, Tienen, Bunsbeek, Linter, Neerlinter, Wommersom, Heide Linter, Sint-Margriet-Houtem